✔ FRI FRAGT OVER 500,- I DANMARK

The Sleep Lab ApS

Bispevej 4A
2400 København NV.
E-mail: info@thesleeplab.dk
CVR: 40 79 80 72

Priser
Hos The Sleep Lab tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
The Sleep Lab modtager online betalinger med Dankort, Visa-Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb på webshoppen hos thesleeplab.dk er i danske kroner DKK og inklusiv moms.

Alle kan handle hos The Sleep Lab. Du skal dog være fyldt 18 år for at indgå en kreditkøbsaftale.

The Sleep Lab benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. The Sleep Labs egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage efter ordren er afsendt. Der leveres varer alle ugens hverdage. Vær opmærksom på at leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage. The Sleep Lab bestræber sig på at afsende ordre indgået inden kl. 14.00 samme dag. Ordre herefter sendes den efterfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark med GLS. Alle varer vil blive leveret til en GLS pakkeshop, som du vælger ved bestillingen. Der er fri fragt hos The Sleep Lab i hele Danmark med GLS. Efter du har aflagt en ordre hos The Sleep Lab vil du automatisk modtage en e-mail med et track & trace nummer, så du kan følge forsendelsen af din pakke.

Spørgsmål til levering: info@thesleeplab.dk

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt hos www.thesleeplab.dk med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter fra den dag, hvor du modtager din ordre. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til The Sleep Lab senest 14 dage efter leveringen og være The Sleep Lab i hænde senest 14 dage efter, vi er blevet informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Hvis 14 dags-fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Dit ønske om brug af fortrydelsesret skal gives til denne mail: info@thesleeplab.dk, hvori du tydeligt gør opmærksom på dit ønske om brug af fortrydelsesret. Herefter bedes du vente på bekræftelse og tilladelse fra The Sleep Lab til at returnere din vare. Din vare kan ikke returneres fysisk men skal sendes til nedenstående adresse.

Du skal returnere din vare til:
Hobbii A/S
Fjeldhammervej 19
2610 Rødovre
C/O The Sleep Lab

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af køber.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varer indgår ikke i fortrydelsesretten:
Varer, hvor plomberingen er brudt
Forseglede varer, som af sundhedsbeskytteles– eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 

Returnering og varens stand
Du skal sende din vare retur uden nødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returneringen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt og ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura. Du bærer selv risikoen for varen fra indleveringstidspunktet og frem til The Sleep Lab har modtaget din returvare. Husk at få kvittering for indlevering af pakke, således at pakken altid kan spores. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og forringet. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er optil The Sleep Lab at vurdere varens tilstand.

Alle varer hos The Sleep Lab er gennemtjekket inden afsendelse.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og/eller fabrikation. Ikke slid ved regelmæssig brug. Du kan få varen ombyttet eller pengene retur afhængig af den konkrete situation. Reklamationen frafalder ved forkert håndteringen af varen. Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget fejlen/manglen. Husk at oplyse dit ordrenummer, foto af reklamationen, beskrivelse af reklamationen. The Sleep Lab dækker returomkostningerne i et rimeligt omfang.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du sende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses per mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger, og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af revision.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetalingen gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet. The Sleep Lab kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesret sendes til:
Hobbii A/S
Fjeldhammervej 19
2610 Rødovre
C/O The Sleep Lab

OBS: Inden du sender varen retur, bedes du sende en mail til: info@thesleeplab.dk, og vente på bekræftelse og tilladelse fra The Sleep Lab til at returnere din vare.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt pr. efterkrav.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over et produkt købt i webshoppen hos The Sleep Lab, kan klagen sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
link: www.forbrug.dk