✔ FRI FRAGT OVER 500,- I DANMARK

VELKOMMEN TIL THE SLEEP LAB

The Sleep Lab er et dansk søvn og velvære brand, som tilbyder søvn- og afstressende produkter i højeste kvalitet, som alle har ét formål: At give dig forbedret søvnoplevelse og søvnkvalitet.

The Sleep Lab er en dansk ejet virksomhed grundlagt i 2019 af Stine Borgstrøm. Stine, har selv lidt af søvnløshed grundet stress, hvorfor idéen til The Sleep Lab opstod. 

The Sleep Lab har rødder i den nyeste søvnforskning og søvntendenser, hvor hovedfokus er på virksomme søvn– og afstressende produkter. Alle produkter hos The Sleep Lab er født og designet i Danmark, og omhyggeligt produceret i systudier og på (søvn)fabrikker rundt om i verden, hvor kvalitet, eksklusivitet, håndværk og gode materialer og råvarer er i højsæde.

The Sleep Lab henvender sig både til dig, som ønsker at forebygge søvnmangel, til dig som har perioder med dårlig søvn, og til dig som lider af søvnløshed.

Vores produkter er med til at skabe et afstressende og virksomt sovemiljø og optimere alle rutiner omkring det-at-gå-i-seng, således at der skabes de bedste betingelser for en god søvnkvalitet og søvnoplevelse.

Hos The Sleep Lab arbejder vi ud fra filosofien: MIND YOUR SLEEP.

Vi ønsker at skabe fokus på prioritering af søvnen og dens vigtighed. Vi sover 1/3 af vores liv - eller det bør vi ifølge alt forskning. Søvn (og ilt, mad og vand) er unægtelig en konsekvens af at leve. Dog taler flere hjerne- og søvnforskere om søvnmangel som en ny sundhedskrise. Ja, ligefrem en søvnløshedsepidemi. Faktisk viser de nyeste undersøgelser, at 4 ud af 10 danskere har søvnproblemer. Den tendens ønsker vi at være med til at vende, så vi kan få skabt flere gode, naturlige og sunde sovehjerter.

Vi mener, at alle fortjener, har brug for og ret til den bedste søvnkvalitet.

Derfor har vi skabt The Sleep Lab. Et søvnunivers fyldt med søvn -og afstressende produkter, som kan være med til at give en forbedret søvnoplevelse og søvnkvalitet. Hver nat.

Sov godt og sundt,
The Sleep Lab